Om oss

Vi finns där du behöver oss

Spela videoklipp
Om oss

Om oss

Jacob Lindh AB är specialiserat på försäljning och byggnation av hallbyggnader. Vi arbetar med tre huvudinriktningar – lantbruk, ridhus och ridanläggningar samt industri- och lagerbyggnader. Vi projektleder och är ytterst ansvariga genom hela processen.

Kundanpassade lösningar

Vi levererar allt från oisolerade stålhallar av enklare sort till isolerade byggnader med kundunika lösningar. Vi utgår alltid från kundens önskemål och specifika behov, oavsett vilken typ av byggnation, ändamål och miljö det rör sig om. Vår främsta styrka ligger i projektledningen, att ro projektet i land från början till slut med fokus på kvalitet, noggrannhet och ett fulländat slutresultat. Detta kräver flexibilitet och en lyhördhet för kundpassade lösningar på alla plan.

Kundanpassade lösningar
Hallbyggnader i hela Norden

Miljö & hållbarhet

Jacob Lindh arbetar långsiktigt med miljö- och kvalitetsfrågor. I vårt hållbarhetsarbete strävar vi kontinuerligt efter att minska vår miljöpåverkan och hitta de bästa lösningarna på energiförbrukning och avfallshantering. Vårt mål är alltid att driva vårt företag på ett ansvarsfullt sätt för både miljö och de anställdas välbefinnande.

Bygg med oss

När du väljer att bygga med oss väljer du kvalitet – från första kontakten och genom hela projektet.