Om Jacob Lindh

FÖRSTKLASSIG PROCESS GER KLANDERFRITT RESULTAT

Jacob Lindh AB är ett företag som är specialiserat på försäljning och byggnation av hallbyggnader. Vi arbetar med tre huvudinriktningar – lantbruk, ridhus och ridanläggningar samt industri- och lagerbyggnader. Vår roll är som projektledare och ytterst ansvariga genom hela processen.

Vi tror på att utgå från kundens önskemål och specifika behov, oavsett vilken typ av byggnation, ändamål och miljö det rör sig om. Vi tror på flexibla lösningar, och med flexibilitet menar vi kundpassade lösningar på alla plan: användningsområde, materialval och estetik i förhållande till omgivningarna. Vår främsta styrka ligger i projektledningen, att ro projektet i land från början till slut och med fokus på kvalitet, noggrannhet och på ett fulländat slutresultat.

Jacob Lindh AB har anor tillbaka till 1950-talet, men har funnits i sin nuvarande form sedan 2006. Vi utgår från Lund, men verkar över hela Norden. Vi levererar allt från oisolerade stålhallar av enklare sort till isolerade byggnader med kundunika lösningar.

FRÅN LUND TILL RESTEN AV NORDEN

Genom åren har vi utfört en lång rad lyckade projekt som vi är stolta över att framhäva. En naturlig följd av ett förstklassigt utfört arbete är nöjda kunder, och en naturlig följd av nöjda kunder är nya kunder. Vårt rykte sprider sig som ringar på vattnet, och därför finns våra projekt över hela Norden.

Vi har ett starkt nätverk av olika underentreprenörer och leverantörer som vi anlitar regelbundet, beroende på vilken typ av projekt vi för tillfället arbetar med. Vi har genom åren byggt upp gedigna kontakter med noggrant utvalda medarbetare runt om i Norden, och därför är inte avstånd något som hindrar oss från att utöka vår kundkrets ytterligare.

JS1b

7567665